Haiwell Technology Co., Ltd.

Kompanija osnovana 2005. godine sa sedištem u gradu Xiamen, provincije Fujian u Kini.

Haiwell se bavi razvijanjem, proizvodnjom i prodajom uređaja industrijske automatike namenjenih za upravljanje (PLC kontroleri) i nadzor (HMI, SCADA) sistema automatskog upravljanja kao i razvojom besplatnih softverskih paketa za programiranje svojih proizvoda. Kao jedni među prvim proizvođačima ovakvih rešenja na kineskom tržištu industrijske automatike, dobro su poznati domaćim kupcima, a sve više imaju i globalno prisustvo čemu svedoče kvalitet i pristupačne cene njihovih proizvoda.

Haiwell je posvećen konstantnom unapređenju svojih usluga, proizvoda kao i razvijanju novih tehnologija u striktnom skladu sa ISO9001 sistemom kvaliteta. Svi proizvodi prolaze CE, FCC kao i druge sertifikicije. Shodno tome poseduju i sertifikate za visokotehnološka dostignuća, gigantsko preduzeće za razvoj malih tehnologija.

Njihov asortiman proizvoda dovoljno je širok da zadovolji sve složene zahteve modernog sistema automatskog upravljanja. U ponudi programabilnih logičkih kontrolera (PLC) nalazi se više serija uređaja različitih performansi, od modela za jednostavne aplikacije do modela za složenu kontrolu kretanja; za sve serije kontrolera postoje odgovarajući funkcionalni moduli (digitalni, analogni, temperaturni, komunikacioni itd.) za proširenje. U ponudi operator panela, odnosno Human Machine Interface (HMI) uređaja, nalazi se više različitih proizvoda u šta spadaju standardni HMI uređaji, Cloud box, Industrijski panel računari. Svi uređaji podržavaju MQTT protokol i Haiwell Cloud, što omugućava upravljanje, nadzor i programiranje uređaja daljinski, uz uspostavljenu internet konekciju.


Mibbo Automation Technology Co., Ltd.

Kompanija osnovana 2010. godine sa sedištem u gradu Xiamen, provincije Fujian u Kini.

Mibbo se bavi razvijanjem, proizvodnjom i prodajom komponenti industrijske automatike u skladu sa ISO9001 sistemom kvaliteta. Svi proizvodi prolaze UL, CE, RoHS i druge sertifikacije.

U ponudi se nalaze prekidačka napajanja, releji, senzori, tasteri i signalizacija.


INVT Electric Co., Ltd.

Kompanija osnovana 2002. godine sa sedištem u gradu Shenzhen u Kini.

INVT se bavi razvijanjem, proizvodnjom i prodajom komponenti industrijske automatike, obnovljivih izvora energije usavršavajući energetsku elektroniku, automatsko upravljanje i IT. INVT posluje u skladu sa ISO 9001 sistemom kvaliteta i poseduje 12 R&D laboratorija, koje imaju ACT sertifikat izdat od TÜV SÜD, UL-WTDP, CNAS nacionalne laboratorije, preko 1300 patenata, globalnu distributivnu mrežu koja pokriva preko 80 država.

U ponudi nalazi se više serija invertora, koji svojim karakteristikama su spremni da zadovolje najzahtevnija očekivanja.